Verduurzaming dak Manhave

Om verduurzaming van het Schouwburgplein Rotterdam te realiseren wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheden van multifunctionele en duurzame daken van gebouwen gelegen aan en in de omgeving van het Schouwburgplein. 7 Square Endeavour stelde samen met Manhave Vastgoedeen ‘Quickscan’ op om de mogelijkheden in kaart te brengen. Er blijken volop kansen te zijn om maatschappelijk en economische meerwaarde te bereiken door het verduurzamen van het dak! Bijvoorbeeld door het dak van Manhave Vastgoed in te zetten als waterberging waarmee wateroverlast door piekbuien wordt tegengegaan. Ook is gekeken naar het toevoegen van een vergaderlocatie in combinatie met een terras voor bewoners en een groen dak. Een groen dak helpt hitte stress te verminderen, is goed voor de luchtkwaliteit draagt bij aan een fraai uitzicht! Wil je meer weten over verduurzaming van het Schouwburgplein? Bezoek onze LinkedIn of Facebook pagina!