7 Square Endeavour staat in de krant!

7 Square Endeavour staat in de krant! Metro Holland interviewde Emile van Rinsum, directeur van Rotterdams Milieucentrum en initiatiefnemer van Dakakkers over de vergroening en verduurzaming van het dak op Het Schieblock. Dit initiatief, onderdeel van Luchtsingel Rotterdam, is slechts een paar blokken van het Schouwburgplein Rotterdam vandaan en heeft veel weg van de geplande groene daken door 7SE. Teun Bokhoven, onze voorzitter, licht toe hoe een groen en energiezuinig dak bijdraagt aan een gezond (leef)klimaat.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close