Rotterdam Roofscape programma genomineerd voor C40 Cities Award 2017

Het Rotterdam Roofscape programma is genomineerd voor de C40 Cities Award van dit jaar in de categorie voor ‘s werelds meest ambitieuze plannen en programma’s die klimaatverandering bestrijden. De Gemeente Rotterdam is al jaren een voorloper op vlak van groene daken. Op dit moment ligt er zeker 250.000 m2 groene daken in Rotterdam en Rotterdammers gaan volgens de gemeente massaal ‘het dak op’. C40 Cities is een internationaal netwerk van de grootste steden ter wereld die samen klimaatverandering pogen tegen te gaan. Rotterdam zal met Wuhan (China), Hong Kong, Washington D.C. en San Francisco strijden om de hoofdprijs. Met de nominatie komt ook het Schouwburgplein Rotterdam in beter licht, doordat de gemeente ook hier een van de initiatiefnemers is.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close