7SE in ‘Het Rotterdamse Dakenboek’

Eind november presenteert schrijfster Esther Wienese haar boek Het Rotterdamse Dakenboek en viert ze met belangstellenden de uitgave. Het boek weergeeft de onderschatte waarde van platte daken in de stad en is bedoeld om men inzicht te geven over wat er met die daken gedaan kan worden. Met 37 stadsexemplaren, waarvan 7SE's Schouwburgplein er een van is, laat het boek zien hoe platte daken gebruikt kunnen worden voor regenwater, natuur, wonen, werken, recreëren en energie. De officiële lancering van het boek is tijdens het Binnenstadsymposium op 21 november.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close