Deelname aan Rotterdamse Dakendagen 2018

Ook dit jaar neemt 7 Square Endeavour (7SE) deel aan de Rotterdamse Dakendagen op 1, 2 en 3 juni! Tijdens deze dagen wordt vanaf verschillende Rotterdamse daken een nieuw perspectief op de stad geboden. Het inspireren en activeren om bij te dragen aan een gezonde, levendige, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad staat hierbij centraal. 7SE zet zich in voor versnelling van verduurzaming van vastgoed en omgeving en zoekt samen met partijen rondom het Schouwburgplein naar slimme en innovatieve oplossingen om de gebouwde omgeving zoveel mogelijk CO2- en klimaatneutraal te maken. Meer weten over 7SE? Bezoek dan onze LinkedIn of Facebook pagina!

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close