Bezoek voorloperswijken metropoolregio Rotterdam Den Haag

Afgelopen dinsdag hebben we de 10 voorloperswijken van de metropoolregio Rotterdam Den Haag op bezoek gehad. In het kader van hoe blijf je vooroplopen in het verduurzamen van de wijk hebben wij 7SE weer mogen presenteren. Veel lof kregen wij! Een mogelijke betrokkenheid bij dit initiatief wordt besproken.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close