Coalitieakkoord Rotterdam 2018 – 2022: Nieuwe energie voor Rotterdam

Op 26 juni verscheen het Coalitieakkoord 2018 - 2022: 'Nieuwe energie voor Rotterdam'. Uit het akkoord blijkt het belang van een duurzaam, energiezuinig Rotterdam met een betere luchtkwaliteit, een lange termijn aanpak en de urgentie van een gezamenlijke aanpak waarin alle belanghebbenden een rol spelen. Dit sluit naadloos aan op de ambities die onder de vlag van 7 Square Endeavour zijn gesteld voor het Schouwburgplein.  Naast het faciliteren van duurzaamheidsmaatregelen, stelt de gemeente ook actief en integraal in te zetten op cultuur, horeca en evenementen. Dat is mooi nieuws voor het Schouwburgplein!

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close