Toetreden Manhave als partner in 7SE

Onlangs is Manhave toegetreden als nieuwe partner in 7 Square Endeavour. Manhave is een full service gebiedsproducent- en ontwikkelaar met meer dan honderd jaar ervaring in het vakgebied. Samenwerking, innovatie en het creëren van toegevoegde waarde op de lange termijn vormen de kern van de ambitie van Manhave -met als rode draad daar doorheen een onvoorwaardelijke liefde voor de stad. Met een vooruitziende blik werkt Manhave aan de ontwikkeling van een uniek gebied rondom de Kruiskade voor wonen, werken, winkelen en uitgaan. In het kader van 7SE komt de ambitie van Manhave haarscherp naar voren: vooruitstrevende gebiedsontwikkeling en het creëren van toegevoegde waarde op de lange termijn. Samen werken we aan een duurzaam en toekomstbestendig Schouwburgplein!

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close