Seminar: The City as a Business Model

Eerder deze maand vond de seminar ‘The City as a Business Model’ plaats aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze dag stonden steden en hun rol m.b.t. duurzaamheid en de strijd tegen klimaatverandering centraal. 7 Square Endeavour werd tijdens deze dag vertegenwoordigd als een praktisch en inspirerend voorbeeld van een lokaal, bottom-up initiatief voor het future-proof maken van steden, waarbij participatie, inclusiviteit en samenwerking centraal staan. Hoewel de seminar het onderwerp vanuit diverse invalshoeken benaderde, bleek uit elke presentatie de kracht van het lokale niveau, samenwerking, inclusiviteit en verbinding - volledig in lijn met de ambities van 7SE. Een wederzijds inspirerende dag.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close