7SE neemt deel aan het European Placemaking Network!

Van 12 tot 15 juni vindt in Valencia het European Placemaking Network (EPN) plaats: een driedaagse conferentie waar de relatie tussen stad en mens centraal staat. Daarbij zijn de waarde van cultuur, inclusiviteit en de rol van duurzaamheid bij stadsontwikkeling belangrijke onderwerpen. 7 Square Endeavour is uitgenodigd om bij te dragen aan het programma, als voorbeeld rode draad door het programma heen. In de laatste van de drie sessies worden andere steden uitgenodigd om zich als partnerstad voor 7SE te pitchen.

7 Square Endeavour gebruikt technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Klik op meer informatie voor de Privacyverklaring voor 7 Square Endeavour. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close